Pilates órák

Ha mozgásra vágysz és jó alakot szeretnél, látogass el Pilates és Cardio Pilates óráimra! Budapest, Gyulai Pál utca 14.

Ezen az oldalon pár egészséges étel receptje látható, amit mindenkinek ajánlok. Ha evés után tornázni szeretnél, itt és ekkor tudod megtenni Órarend, ilyen áron. Ha kérdezni szeretnél tőlem valamit, akár a receptekről, akár a tornáról itt teheted meg, Kapcsolatfelvétel. Ha van valami jó recepted, akkor megoszthatod velem azt is. Az oldalt folyamatosan bővítem.

Facebook oldalam: Pilates, aerobik Mártival

1. Brokkoli karfiol saláta:

Hozzávalók: 150g brokkoli,
                   150g karfiol,
                    50g ketchup,
                    10g majonéz

Elkészítés:A zöldségeket megpároljuk, lecsepegtetjük, kihűtjük és apróra vágjuk. A majonézt és a ketchupot összekeverjük és adunk hozzá pár csepp vizet. Az egészet összekeverjük és elfogyasztjuk. Nagyon finom! A majonézt joghurtra cserélve csökkenthetjük a zsírtartalmat is.

brokkoli.jpg

 

2. Rakott padlizsán:

Hozzávalók: 4 db padlizsán, só, bors,
                   10 dkg barnarizs,
                   40 dkg paradicsom,
                   1 vöröshagyma, kevés petrezsejem,
                   fokhagyma, napraforgómag,
                   5 dkg ribizli,
                   10 dkg feta sajt,
                   1 ek. zsemlemorzsa

Elkészítés: A padlizsánokat vékony csíkokra vágjuk, besózzuk és fél óráig állni hagyjuk. Lecsöpögtetés után 10-15 percig olívaolajban  pirítjuk. A rizst megfőzzük és összekeverjük a hámozott, feldarabolt paradicsommal. Majd adunk hozzá finomra vágott hagymát, petrezselymet, fokhagymát és olívaolajat, ízlés szerint sót és borsot. Lassú tűzon addig főzzük amíg a leve elpárolog (kb. 10 perc). Belekeverjük a napraforgómagot, ribizlit és sajtot majd állni hagyjuk. Egy jénait kiolajozunk, megszórjuk zsemlemorzsával és a sült padlizsánszeletek felét belerakjuk, rá a paradicsomos rizst és befedjük a maradék padlizsánnal, majd forró sütőben megsütjük (kb. 15 perc).

padlizsan.jpg

 

 

3. Spenótos csicseriborsó

A spenót és a csicseriborsó két nagyon egészséges étel, és ráadásul remekül kiegészítik egymást. A spenótos csicseriborsóegy hagyományos marrakói étel, ami Spanyolországban is nagyon népszerű lett - a legtöbb tapas bár egyik főszereplője. Fogyaszthatjuk előételként vagy köretként - hidegenvagy melegen.. 

Hozzávalók

  • 50 dkg friss spenót (vagy 25dkg fagyasztott)
  • 4 ek oliva olaj
  • 4 gerezd fokhagyma, összetörve
  • 40 dkg főtt csicseriborsó (avagy 1 konzerv)
  • 1 tk őrölt római kömény
  • 1 tk paprika
  • 1 citrom leve
  • Só, bors

Elkészítés: A spenótot főzzük meg fedő alatt kevés sós vízben (max 5 perc), majd egy szűrőn keresztül nyomjuk ki belőle alaposan a vizet. Vágjuk fel apró darabokra. Forró olajban süssük meg a fokhagymát 1-2 percig, amikor aranysárga színű, adjuk hozzá a római köményt, paprikát, csicseriborsót, spenótot és citromlevet. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Fedő alatt, takarékon, kb 15-20 percig főzzük. Néha-néha keverjük meg, és figyeljünk arra, hogy ne égjen oda (ami könnyen előfordulhat!)

spenotoscsborso.gif

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 4
Heti: 28
Havi: 394
Össz.: 99 171

Látogatottság növelés
Oldal: Egészséges receptek
Pilates órák - © 2008 - 2024 - aerobik-pilates.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »